Kato Callebaut deelt pijnlijk nieuws: "Liefde en verdriet liggen dicht bijeen" showbizz
showbizz

Kato Callebaut deelt pijnlijk nieuws: "Liefde en verdriet liggen dicht bijeen"

Kato Callebaut deelt pijnlijk nieuws: "Liefde en verdriet liggen dicht bijeen"

Kato Callebaut en Tom Dice vormen niet alleen een muzikaal duo met The Starlings, maar gaan ook naast het podium als koppeltje door het leven. Een jaar geleden gaven ze elkaar zelfs het jawoord. Maar toch is het niet altijd rozengeur en maneschijn.

Zo lijkt het niet heel erg goed te gaan met Kato. Zij kreeg de laatste tijd heel wat zware klappen te verwerken en kan daar maar moeilijk mee overweg. Op Instagram deelt de zangeres een eerlijk bericht over haar hevige emoties.

“Meer dan een jaar geleden getrouwd met de man van m’n leven, en iets later afscheid moeten nemen van onze mini”, schrijft Kato. Kort na haar huwelijk met Tom had ze namelijk een miskraam. Dat was een enorme tegenslag nadat ze op korte tijd al haar oma en moeder moest afgeven. “Mijn leven is altijd wel een rollercoaster geweest, waar verdriet en liefde, geluk, heel erg dicht bij mekaar liggen. Mooi is dat, pijnlijk ook soms”, geeft de zangeres eerlijk toe.

Kato neemt dan ook de tijd om weer tot zichzelf te komen en haar focus opnieuw te vinden. Afsluiten doet ze wel met een positieve noot. “Ik kijk uit naar de toekomst”, klinkt het vastberaden. Met mooie muziek, nieuwe dromen en een theatertour met haar man. Daar trekt ze zich aan op. Én de trouwe viervoeter van Kato en Tom is jarig.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws