Bevestigd: deze gebeurtenissen komen al zeker aan bod in 'Château Planckaert' showbizz
showbizz

Bevestigd: deze gebeurtenissen komen al zeker aan bod in 'Château Planckaert'

Bevestigd: deze gebeurtenissen komen al zeker aan bod in 'Château Planckaert'

Binnenkort kunnen we weer elke zondag kijken naar de avonturen van de gezellige familie Planckaert. Ondertussen weten we nu ook al welke zaken zeker te zien zullen zijn in de nieuwe afleveringen.

Vanaf 30 oktober komen er eindelijk nieuwe afleveringen van ‘Château Planckaert’ op Eén. Elke zondagavond zullen we dus opnieuw het leven van de familie rond Eddy Planckaert kunnen volgen. Bovendien is dat leven het laatste jaar ook erg veranderd door verschillende grote gebeurtenissen.

Zo heeft de familie afscheid moeten nemen van mémé Clara. Nu zullen we dus te zien krijgen hoe ze omgaan met de leegte die zij achterlaat. Daarnaast heeft Junior, de zoon van Eddy, de liefde gevonden. Hij leerde in ‘Junior op zoek naar de liefde’ Pauline kennen en zij zal ook haar debuut in ‘Château Planckaert’ maken.

Bovendien zullen ze ook meer beelden tonen van de Franse glamping en de renovatie van het kasteel. De familie besloot eerder al om de chambre d’hôte in de Ardennen te sluiten, dus ze zullen opnieuw vaak in Frankrijk vertoeven. Wij zijn alvast benieuwd naar wat ze daar allemaal zullen beleven.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws