Grote bezorgdheid om Simon na 'Down The Road': "Daar zijn we bang voor" showbizz
showbizz

Grote bezorgdheid om Simon na 'Down The Road': "Daar zijn we bang voor"

Grote bezorgdheid om Simon na 'Down The Road': "Daar zijn we bang voor"

Vorige maandag konden we genieten van de laatste aflevering van ‘Down the road’. Onder andere voor Simon was het een bijzonder seizoen. Zo viel hij als een blok voor Isa. Hij amuseerde zich rot tijdens de opnames, en dat was eraan te zien.

Des te jammer het nu is dat het ‘Down the road’-avontuur erop zit. Simon is ondertussen uitgegroeid tot een echte BV en dat kan hem wel bekoren. Nu hij van het tv-wereldje geproefd heeft, wil hij er ook niet meer van afstappen. Zelf ziet hij zijn toekomst groots in.

Acteren bijvoorbeeld, in ‘Thuis’ of ‘Familie’, is een van zijn grootste dromen. “Vloggen ook. En twee mensen gaan mij daarbij helpen”, vertelt Simon in Dag Allemaal. Al staat zijn gezin daar niet bepaald voor te springen. Zij uiten hun bezorgdheden over de ‘Down the road’-ster.

Zo is vooral zijn broer Tomas niet zo’n fan van het idee dat broer Simon nu zo bekend is. “Hij is veel te beschermend”, vindt Simon. Maar hun mama Hilde lijkt wel te weten waar die zorgen vandaan komen. “Hij is vooral bang dat Simon in een zwart gat zal vallen als de aandacht wegebt”, legt ze uit. Maar Simon is vastberaden. “Ik zorg er wel voor dat de aandacht blijft”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws