-->

Kobe Ilsen klapt uit de biecht over scheve schaats van zijn vrouw Sara Vermassen

Kobe Ilsen klapt uit de biecht over scheve schaats van zijn vrouw Sara Vermassen
Woensdag 26 Oktober 2022 - 16:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Kobe Ilsen en Sara Vermassen zijn ondertussen al even samen. Toch onthult Kobe nu dat Sara niet altijd even trouw is geweest.

Kobe Ilsen is momenteel terug op tv te zien in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. In het quizprogramma verklapt hij nu iets meer over zijn relatie met Sara Vermassen. Zo is zij niet trouw geweest aan hem in het begin van hun relatie. Toen Kobe haar voorstelde aan zijn collega Danira Boukhriss liep het helemaal mis.

Hij verklapt namelijk dat hij Sara en Danira heeft betrapt toen ze aan het kussen waren. “Ik ging iets halen voor te drinken en ik kom terug en ik zie mijn vrouw kussen met mijn collega”, aldus Kobe. Danira, die naast Kobe zit in ‘De Slimste Mens’, schaamt zich meteen en begint ongemakkelijk te lachen.

“En dan zeggen: ‘Ik kus niet graag.’ Ik stond daar ineens zo van dat is wel mijn lief hé”, zegt Kobe. “Volgende puzzel!”, roept Danira om dit gesprek uit de weg te gaan. Vervolgens moet ze er toch nog wat over kwijt. “Maar ze is heel mooi, ik kon er niet aan doen. Het was sterker dan mezelf”, bekent ze.