-->

Rani De Conink heeft onrustwekkend nieuws over haar gezondheid

Rani De Conink heeft onrustwekkend nieuws over haar gezondheid
Donderdag 27 Oktober 2022 - 17:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Rani De Coninck verscheen eerder deze week in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. De presentatrice deelde meteen niet zo’n goed nieuws mee.

Nog geen 2 weken geleden maakte Rani De Coninck bekend dat ze thuis ziek in bed lag met buikgriep. Daardoor bleef ze ook enkele dagen thuis van haar werk, waardoor ze even niet te horen was op radiozender Joe. Toen liet ze ook al zien dat ze aan een baxter hing met heel wat vitamines, om sneller beter te worden.

Deze week schitterde ze in ‘De Allerslimste Mens’, maar niet voor lange duur. Toen Erik Van Looy aan haar vroeg of ze de allerslimste mens ter wereld zou kunnen worden, gaf ze een duidelijk antwoord. “De kans bestaat altijd natuurlijk, maar ik denk dat de kans toch redelijk klein is”, aldus Rani. Ze had duidelijk gelijk, want ze gaat niet met de titel naar huis. 

Vervolgens zei de presentatrice ook dat ze een paar verzachtende omstandigheden heeft en zo deed ze meteen een onrustbarende bekentenis over haar gezondheid. “Ik ben sinds de vorige keer dat ik hier zat 2 keer op mijn hoofd gevallen met 2 hersenschuddingen tot gevolg. Ik heb ook een beetje last van brain fog. Ik kan soms echt niet meer op bepaalde woorden komen”, verklapte ze.