Met de goedkeuring van Studio 100 azen op het succes van K3: deze band doet het showbizz
showbizz

Met de goedkeuring van Studio 100 azen op het succes van K3: deze band doet het

Met de goedkeuring van Studio 100 azen op het succes van K3: deze band doet het

Opmerkelijk nieuws komt naar buiten, want K3 heeft sinds kort een eigen tributeband. Bovendien zijn de zangeressen geen onbekende gezichten.

‘Alle Kleuren’ bestaat uit 4 zangeressen en 3 daarvan kennen we nog van de talentenjacht ‘K2 zoekt K3’, namelijk Tineke Huysseune, Noortje van de Wetering en Leonie Marijnissen. Zij zingen samen met Katleen Van den Bossche, die een achtergrondzangeres van K3 is, de grootste hits van de populaire meidengroep.

De 4 zangeressen profileren zich als dé K3-tributeband bij uitstek en ze kregen zelfs de goedkeuring van Studio 100. “Dit is een eerbetoon aan K3, dus wat ons betreft een sympathiek initiatief”, zeggen ze daar. Het productiehuis geeft hun zegen aan de groep, omdat ze toch net iets anders willen doen dan de echte K3.

“We merkten dat er onder het K3-publiek een grote vraag was naar shows voor volwassenen en wij zijn in dat gat gedoken”, legt manager Tom van Loon uit aan Het Nieuwsblad. “De agenda oogt steeds drukker”, zegt hij enthousiast. Daarnaast hebben ze ook een duidelijk doel voor ogen. “Volgend jaar willen we zo veel mogelijk festivals aandoen”, klinkt het.

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws