-->

Op deze manier detoxt Karen Damen haar lichaam: "Zou overbodig moeten zijn"

Op deze manier detoxt Karen Damen haar lichaam:
Donderdag 27 Oktober 2022 - 21:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Het is al langer bekend dat Karen Damen haar gezondheid hoog in het vaandel draagt. Nu onthult het ex-K3’tje ook hoe ze haar eigen lichaam zuivert.

Karen Damen draagt graag zorg voor haar lichaam. Zopas is ze zelfs gestart met een nieuwe detoxkuur. Dat maakte ze zelf bekend in een filmpje waarin te zien is hoe ze enkele druppels ‘Clean Slate’ in de blender mixt. “Dat zijn supplementen die je lichaam enerzijds detoxen en anderzijds extra nutriënten geven”, legt Karen uit in de video. 

Dokter Anne Fierlafijn laat nu weten wat ze daarvan denkt. “We weten allemaal dat we in een toxische wereld leven”, zegt ze inTV-Familie. Volgens haar is er dus niets mis met zo’n druppeltjes die Karen gebruikt om de binnenkant van haar lichaam te zuiveren. “In deze tijd waarin we leven, heeft ons lichaam dat echt wel nodig”, aldus Fierlafijn.

Voedingscoach Damiano Flore is toch nog niet volledig overtuigd. “Uiteraard is het nuttig om je lichaam te zuiveren. Maar in feite is zo’n detox overbodig”, zegt hij. Volgens hem is gezond leven en bewust zijn van wat je allemaal binnenkrijgt veel belangrijker. En daar moet je altijd mee bezig zijn. “Om gezond te leven, moet je gezondheid vrijwaren een constante zijn”, besluit hij.

TAGS  I  Karen Damen