-->

'#LikeMe'-acteur Maksim Stojanac vindt de liefde bij deze actrice

'#LikeMe'-acteur Maksim Stojanac vindt de liefde bij deze actrice
Donderdag 27 Oktober 2022 - 09:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Vele harten van jonge fans zullen vast breken door dit nieuws, maar na een stukgelopen lange relatie is '#LikeMe'-acteur Maksim Stojanac opnieuw smoorverliefd. En dat mag iedereen geweten hebben.

Je kon er moeilijk naast kijken, maar dinsdagavond ging de gloednieuwe Vlaamse film 'Zillion' in première in Kinepolis Antwerpen. En daar was een heleboel bekend volk op aanwezig, waaronder zanger en acteur Maksim Stojanac. Je kan hem kennen van de Ketnetserie ‘#LikeMe’, maar ook als presentator van ‘The Voice Kids’.

Op de paarse loper van de première stelde Maksim zijn nieuwe vlam voor. En dat is niemand minder dan Ninalotte Roose, model én rijzende ster in Vlaanderen. Zij schittert momenteel in de populaire reeks ‘2DEZIT’ op Streamz, maar ook vorig jaar had ze al de hoofdrol beet in de film ‘Bittersweet Sixteen’ van Jan Verheyen.

De twee maakten dinsdag hun debuut als koppel op de paarse loper en mochten meteen poseren voor de vele aanwezige fotografen. Het was dus de eerste keer dat Maksim en Ninalotte als koppel in het openbaar verschenen. En wat zagen ze er stralend uit samen.

TAGS  I  Maksim Stojanac  I  Ninalotte Roose  I  #LikeMe  I  The Voice Kids