-->

An Lemmens deelt geweldig nieuws met de wereld: "Ik kan niet wachten"

An Lemmens deelt geweldig nieuws met de wereld:
Vrijdag 28 Oktober 2022 - 13:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

An Lemmens is in de wolken. We kennen haar natuurlijk voornamelijk als presentatrice, maar ze heeft ook zo haar andere bezigheden. Kleren ontwerpen bijvoorbeeld. Daar heeft ze nu heuglijk nieuws over.

Afgelopen zomer maakte An Lemmens al bekend dat ze opnieuw in zee zou gaan met modemerk LolaLiza, maar verder hield ze de lippen stevig op elkaar. Op haar verjaardag in september hintte ze al dat haar collectie er binnenkort zat aan te komen. En nu is het eindelijk zover. Dat kondigt de presentatrice zelf aan op haar socials.

Eindelijk kan An het met de wereld delen. “Tadaaaa, hier is ie dan! Mijn vierde collectie in samenwerking met LolaLiza”, schrijft ze apetrots op Instagram. Met een reeks prachtige foto’s licht ze al een tipje van de sluier op over hoe haar collectie eruitziet.

“Ik koos voor een cozy, kleurrijke herfstcollectie waarin gezelligheid, warmte en vrolijkheid centraal staan. Én zoals steeds comfortabel en makkelijk draagbaar”, weet An te vertellen. De collectie is vanaf nu overal te koop, zowel online als in de winkels. “Ik kan niet wachten om jullie foto’s te zien, en jullie te zien stralen”, aldus An.

TAGS  I  An Lemmens