Niels Destadsbader geeft ongezouten mening over opvolger Jens Dendoncker showbizz
showbizz

Niels Destadsbader geeft ongezouten mening over opvolger Jens Dendoncker

Niels Destadsbader geeft ongezouten mening over opvolger Jens Dendoncker

Het haalde onlangs alle krantenkoppen: Jens Dendoncker is de nieuwe presentator van 'The Masked Singer'. Zo neemt hij de fakkel over van Niels Destadsbader. Maar wat vindt die nu echt van zijn opvolger?

Omdat Niels Destadsbader weer overgestapt is naar de VRT, moest ‘The Masked Singer’ dringend op zoek naar een nieuwe presentator. Wie zoekt, die vindt. VTM duidde Jens Dendoncker uiteindelijk aan als opvolger van Niels. Die reageert nu voor het eerst op die volgens sommigen toch wel heel bijzondere keuze.

Maar Niels spreekt vol lof over zijn opvolger. Volgens hem konden ze niemand beters kiezen dan Jens. “Ik had wellicht dezelfde keuze gemaakt”, geeft hij zelfs toe in Story. Hij heeft er dan ook alle vertrouwen in dat de nieuwe presentator zijn opdracht met glans zal vervullen.

“Jens heeft als speurder een rechtstreekse band met het programma en hij is grappig”, somt Niels op. “‘The Masked Singer’ is bij hem in goede handen”, besluit hij. Al moet Niels ook toegeven dat het best zuur is om de fakkel door te geven. “Dat programma loslaten was een van de moeilijkste beslissingen toen ik naar de VRT kwam”, bekent de ex-presentator.

Populair

Laatste nieuws