-->

'Thuis'-fans zijn het zeker: na Katrien duikt ook deze oude bekende weer op

'Thuis'-fans zijn het zeker: na Katrien duikt ook deze oude bekende weer op
Donderdag 27 Oktober 2022 - 19:00   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Het zat er al een tijdje aan te komen dat Katrien Snackaert, gespeeld door Lotte Vannieuwenborg, even zou terugkeren in ‘Thuis’. Maar volgens de fans zal het hier niet bij blijven.

Na tien jaar keerde Lotte onlangs terug naar de set van ‘Thuis’. Maandag wandelde haar personage Katrien uiteindelijk De Withoeve binnen. Zij maakte haar comeback in het verhaal als eiceldonor voor haar zus Paulien (Tina Maerevoet) en Lowie (Mathias Vergels).

Maar zien we de familie Snackaert binnenkort weer helemaal herenigd? Door de komst van Katrien denken veel kijkers namelijk dat ook Julia, de mama van Katrien en Paulien, haar gezicht nog eens zal tonen. “Comeback op komst: Julia keer sowieso terug”, schrijft een fan op Facebook.

“Wel als het van Katrien afhangt”, reageert iemand. Nu ze terug in het land is, wil ze graag haar mama een bezoekje brengen. Julia (Myriam Bronzwaar) zit in een psychiatrie nadat ze haar ex-man Cois vermoordde en ook exen Luc en Waldek probeerde om te brengen.

Geen goed idee

Vele trouwe kijkers zouden Julia met open armen ontvangen. Zij wachten al jaren op een spectaculaire comeback. “Het zou echt wel leuk zijn om haar terug te zien” en “Topactrice, meer dan welkom”, schrijven ze. Maar haar terugkomst zou niet veel goeds voorspellen. “Is dat wel een goed idee?” en “Dat gaat voor problemen zorgen voor de babyplannen van Lowie en Paulien”, voorspellen enkele fans.

Myriam Bronzwaar als Julia in 'Thuis', Bron: VRT