Siska Schoeters maakt er geen geheim van: "Daarom laat ik aan lichaam werken" showbizz
showbizz

Siska Schoeters maakt er geen geheim van: "Daarom laat ik aan lichaam werken"

Siska Schoeters maakt er geen geheim van: "Daarom laat ik aan lichaam werken"

Woensdag ging het nieuwe seizoen van ‘Durf te vragen’ van start, een programma waarin presentatrice Siska Schoeters gevoelige thema's bespreekbaar maakt. In het nieuwe seizoen komt een schoolvoorbeeld van taboe ter sprake: plastische chirurgie.

Nooit eerder was het zo normaal om aan je lichaam te laten werken, denk maar aan de Kardashians. Niet alleen internationale sterren, maar ook onze eigen Siska Schoeters is er niet vies van. “Ik heb al botox gebruikt, ja”, geeft ze eerlijk toe in Het Laatste Nieuws. “Ik zie niet in waarom ik daar een geheim van zou maken.”

Waarom? “Het zorgt voor een frissere blik bij tv-opnames”, legt Siska uit. Ze vindt het dan ook helemaal niet zo bijzonder: iederéén doet het tegenwoordig. Dat blijkt uit haar omgeving. “Het is bijna meer gebruikelijk dan cocaïne, wat ook al heel gebruikelijk maar dan weer niet mijn ding is”, klinkt het.

“Ik lach er ook mee als ik net ben geweest. ‘Kijk! Ik kan niet meer fronsen, dit is het kwaadste dat ik nu kan kijken’”, lacht de presentatrice. Al moet Siska toegeven dat ze er wel wat lui in geworden is. “Als je zoiets wil onderhouden, zou je het eigenlijk om de drie maanden moeten doen”, meent Siska. Iets wat bij haar eerder om de acht maanden gebeurt.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws