-->

Kijkers helemaal klaar met 'Blind Getrouwd'-vrouwen: "Waarom doe je zelfs mee?"

Kijkers helemaal klaar met 'Blind Getrouwd'-vrouwen:
Zondag 30 Oktober 2022 - 09:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Nu de koppels in ‘Blind Getrouwd’ eindelijk samenwonen, leren ze elkaar op een heel andere manier kennen. Bij Jana en Christiaan bijvoorbeeld verloopt dat van een leien dakje. Zij deelden zelfs al de lakens. Maar in de andere huishoudens zijn er troubles in paradise.

Vooral bij Joren en Lien verloopt het samenwonen niet al te best. Zo maken ze geen tijd voor elkaar en slapen ze zelfs apart. Toen Joren deze week zijn slechte dag deelde met zijn wederhelft, vond Lien het zelfs niet nodig om op zijn berichtjes te antwoorden. Daar was ze te moe voor. En dat schoot bij de kijker in het verkeerde keelgat.

“Als je ’s morgens geen goesting hebt om te praten, ’s avonds te moe bent en overdag graag nog wat rustmomentjes wil, wens ik je veel succes”, schrijft iemand ironisch op Facebook. “Wie wil nu zo’n vrouw in huis?”, “Lien hangt het serieus uit. Ik heb medelijden met Joren, zo’n toffe gast” en “Ze heeft geen nood aan een partner. Ze is gewoon om haar eigen ding te doen”, lezen we nog.

Ook Florence blijft niet gespaard. Zij stelt zich niet open voor Jiri en gaat fysiek contact uit de weg. “Man man, die kunnen ze beter in een klooster steken”, “Jammer voor Jiri, zo’n lieve gast” en “Dat gegiechel de hele tijd, echt irritant”, luiden de commentaren. Anderen vinden dat Florence moet stoppen met herhalen dat ze zich niet aangetrokken voelt tot haar man. “Dat moet ook niet leuk zijn voor hem” en “Dat helpt totaal niet”, klinkt het.

Medelijden

Heel wat kijkers hebben medelijden met de mannen van dit seizoen. “Ik vind het jammer. De mannen doen zo hun best maar geen enkel vrouw stelt zich open” en “Spijtig voor hen, ze verdienen zoveel beter”, besluiten de fans. Meermaals keert dan ook dezelfde vraag terug: “Waarom doe je dan mee aan zo’n programma?”

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Florence  I  Jiri  I  Joren  I  Lien