Metejoor in de wolken door verrassend nieuws: "Sta te popelen" showbizz
showbizz

Metejoor in de wolken door verrassend nieuws: "Sta te popelen"

Metejoor in de wolken door verrassend nieuws: "Sta te popelen"

De carrière van Metejoor neemt hoge vlucht. Na zijn succesvolle debuutplaat groeide hij al snel uit tot een van de grootste namen in de Vlaamse muziekwereld. En daar komt maar geen einde aan. De zanger maakt nu fantastisch nieuws bekend.

Amper één jaar na zijn allereerste plaat kondigt Metejoor een concert aan in het grote Sportpaleis. Dat is op zijn minst gezegd een enorme prestatie voor een Vlaamse artiest die nog niet zo lang geleden doorbrak. Op 4 november 2023 speelt hij er de pannen van het dak. “Ik heb de indruk dat veel mensen staan te popelen om mij live aan het werk te zien”, zegt Metejoor in Het Laatste Nieuws met een brede glimlach.

Dat Metejoor razend populair is, kan de zanger niet onder stoelen of banken steken. Hij stond afgelopen zomer op zowat elk festival. Bomvolle pleinen vol mensen uit élke generatie zongen zijn monsterhits één voor één mee. “M’n band en ik werden telkens opnieuw emotioneel door die grote opkomst”, geeft Metejoor toe. Een Sportpaleisshow kon dus niet veel langer uitblijven.

En Metejoor licht al een tipje van de sluier op. Hij wil er in ieder geval een grootste show van maken. “Al moet je niet al te veel zottigheden verwachten. Vuurwerk of exotische danseressen? Toch maar niet, denk ik. Ik blijf trouw aan mezelf”, klinkt het. Dan steekt hij er liever wat intieme momenten in. Bovendien zullen de fans ook heel wat nieuwe muziek te horen krijgen. “In december neem ik de tijd om verse songs te schrijven. En vanaf 16 november ligt m'n volgende single in de winkel”, verklapt hij al.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws