Wendy Van Wanten laat haar prachtige lichaam in bikini zien: "Mooi figuurtje!" sexy
sexy

Wendy Van Wanten laat haar prachtige lichaam in bikini zien: "Mooi figuurtje!"

Wendy Van Wanten laat haar prachtige lichaam in bikini zien: "Mooi figuurtje!"

Wendy Van Wanten deelt enkele vakantiekiekjes op sociale media. Ook post ze enkele bikinifoto’s en meteen valt op dat de 62-jarige zangeres er nog steeds goed uitziet.

Wendy Van Wanten heeft van een deugddoende vakantie genoten. De zangeres is voor een paar dagen naar Marbella gevlogen samen met Frans. De twee hebben daar genoten van de rust, de zon, de zee en van elkaar. Op haar Instagrampagina heeft Wendy al verschillende kiekjes laten zien van hun reisje.

Nu de twee terug in België zijn, blikt de zangeres al terug op een geslaagde vakantie. Zo deelt ze nog 2 heel opvallende foto’s, want we krijgen Wendy in bikini te zien. Ze poseert in de zee en toont dat haar lichaam er heel goed uitziet. “Olé, de Spaanse zon. Zalig genieten”, schrijft ze erbij.

Haar volgers vinden het alvast heel leuk dat ze ook zo’n beelden deelt op sociale media. Ze reageren allemaal met lieve berichtjes. “Howla”, “Moordbenen”, “Zo’n mooi figuur, ik kan geen bikini meer aan hoor”, “Super cool”, “Lekker hoor” en “Je bent super mooi”, klinkt het in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws