-->

Marthe en Julia doen opvallende bekentenis: "Zij is mijn favoriete K3'tje"

Marthe en Julia doen opvallende bekentenis:
Zaterdag 29 Oktober 2022 - 15:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Hoogzwangere Hanne Verbruggen is thuisgebleven, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman zijn te gast in de podcast '22 Minuten Stomme Vragen!' Van MNM. En daar komt heel wat aan het licht.

MNM-presentator Robin Keyaert vliegt er meteen in met een gewaagde vraag. “Wie is jullie favoriete K3’tje aller tijden?”, windt hij er geen doekjes om. En de meningen zijn niet erg verdeeld. Marthe en Julia zijn het er unaniem over eens: Karen Damen.

“Ik was vroeger megagrote fan van Karen”, geeft Julia toe. “Ik vond die superstoer.” En dat moet Marthe beamen. “Ik ook wel”, klinkt het. Het zwartharige K3’tje was vooral fan van Karens hese stem. “Die vond ik echt heel cool”, klinkt het. Karen zal vast en zeker blij zijn als ze dit te horen krijgt.

De huidige bezetting - en dan vooral Marthe en Hanne - kennen de ex-K3’tjes nu natuurlijk ook erg goed. “Maar nu we Karen echt leren kennen hebben, is dat een ander paar mauwen”, werpt Marthe er een mopje tussen. Maar alle gekheid op een stokje, nu zou Marthe niet meer kunnen kiezen, geeft ze toe. “Ze zijn alle drie even tof”, besluit ze wijselijk.

TAGS  I  K3  I  Hanne Verbruggen  I  Marthe De Pillecyn  I  Julia Boschman  I  Karen Damen