André Hazes laat meer weten over zijn grote comeback: "Tot snel" showbizz
showbizz

André Hazes laat meer weten over zijn grote comeback: "Tot snel"

André Hazes laat meer weten over zijn grote comeback: "Tot snel"

André Hazes gaat over een aantal maanden terug binnen met op te treden. Toch denken enkele juicekanalen nu dat André al vroeger zal terugkeren.

André Hazes heeft al even niet meer opgetreden. De reden daarvoor is dat hij worstelde met mentale problemen en verschillende verslavingen. Daar vertelt de zanger zelf meer over in zijn docureeks die zopas is uitgekomen op Videoland. Echter hoeven we niet lang meer te wachten op zijn comeback.

Zelf maakte hij al bekend dat hij terug voor de eerste keer op het podium zal staan bij ‘Holland zingt Hazes’. Die show vindt plaats op 10 en 11 maart 2023 in de Ziggo Dome te Amsterdam en verschillende artiesten brengen er dan een eerbetoon aan André’s vader. Echter zou het kunnen dat hij toch eerder op de planken zal staan volgens ‘Reality_FBI’.

André blikt op zijn Instagrampagina terug op zijn laatste show die hij heeft gegeven. Hij plaatst daar een video van en laat ook weten hoe hij zich daarbij voelt. Zo geeft hij aan dat hij het mist om op een podium te staan. “Dat ‘tot snel’ geeft me het gevoel dat we André eerder gaan terugzien dan het geplande ‘Holland Zingt Hazes’-optreden”, schrijft juicekanaal ‘Reality_FBI’.

André Hazes laat meer weten over zijn grote comeback: "Tot snel"
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws