-->

Laura Lieckens doet erg straffe onthulling over haar baby: "Veel angst"

Laura Lieckens doet erg straffe onthulling over haar baby:
Zondag 30 Oktober 2022 - 08:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Laura Lieckens, die we nog kennen van ‘Blind Getrouwd’, is 2 maanden geleden voor de eerste keer mama geworden. Nu moet ze wat kwijt over haar baby.

Laura Lieckens deed 2 jaar geleden mee met ‘Blind Getrouwd’. Ze trouwde toen met Sonny, maar de twee besloten toch om niet verder te gaan met elkaar na het experiment. Niet veel later vond Laura opnieuw de liefde. Ze is sinds vorig jaar samen met Yorben en deze zomer hebben ze ook hun eerste kindje gekregen.

Hun zoontje Eben is ondertussen al 12 weken oud. Laura deelt vaker wat kiekjes van de kleine spruit, want ze houdt haar volgers graag op de hoogte. Echter doet ze dat deze keer toch net iets anders, want ze moet ook nog wat bekennen over Eben. “Niet gepland, veel angst en nog meer twijfels”, schrijft ze op haar Instagrampagina.

“Maar we zijn er toch voor gegaan en wat zijn we daar ontzettend blij om”, aldus Laura. Ze deelt ook meteen enkele schattige foto’s van hem. Zo krijgen we te zien hoe groot hij al is geworden. “Ons vrolijk ventje, 12 weken vs. 4 dagen”, schrijft ze er nog bij. Haar volgers laten allemaal lieve berichtjes achter. "Zo cute", "Wat een schatje" en "Mooi kindje", reageren ze onder meer. 

TAGS  I  Laura Lieckens  I  Blind Getrouwd