-->

Prins Harry slaat grote flater: "Nu al in de uitverkoop"

Prins Harry slaat grote flater:
Zondag 30 Oktober 2022 - 17:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Op 10 januari verschijnen eindelijk de langverwachte memoires van prins Harry. Toch lijkt er nu al iets aan de hand te zijn met de publicatie.

Begin volgend jaar verschijnen de memoires van prins Harry, getiteld ‘Spare’. Het boek is een eerlijk en correct verslag over het leven van de prins. Normaal gezien ging het verhaal deze herfst al uitkomen, maar werd toch uitgesteld. Harry zou namelijk enkele stukken hebben willen herzien sinds het overlijden van Queen Elizabeth.

Prins Harry zou voor de biografie al een voorschot van 20 miljoen euro hebben gekregen. Echter heeft hij al gezegd dat hij een deel van de opbrengst aan goede doelen wil doneren. Of het boek als zoete broodjes over de toonbank zal gaan, is nog niet duidelijk. Er lijkt namelijk nog niet heel veel interesse te zijn.

Normaal zou het boek bij de boekhandel Waterstones 28 pond kosten, maar de winkel heeft de prijs nu al verlaagd naar 14 pond. Nog voordat het boek in de rekken ligt, staat het al in de uitverkoop. Dat betekent dat ze er alles aan doen om toch meer mensen te overtuigen om de memoires aan te schaffen.

TAGS  I  Prins Harry