Kürt Rogiers neemt drastische beslissing over zijn toekomst bij 'Familie' showbizz
showbizz

Kürt Rogiers neemt drastische beslissing over zijn toekomst bij 'Familie'

Kürt Rogiers neemt drastische beslissing over zijn toekomst bij 'Familie'

Na het plotse vertrek van Lars uit ‘Familie’ na de seizoensfinale bleven de fans maanden op hun honger zitten. De vraag die hen allen bezighield: waar is Lars en wanneer komt hij terug? Wel, gisteren was dat moment eindelijk aangebroken.

Lars is helemaal back en klaar om orde op zaken te stellen. Zijn terugkomst zal in ieder geval voor vuurwerk zorgen, verklapt Kürt Rogiers aan Het Laatste Nieuws. Dat kan ook niet anders, in zijn maandenlange afwezigheid is er een heleboel veranderd. Zo gaat zijn personage Lars meteen de confrontatie aan met zijn halfbroer Koen (Sieg De Doncker), die met zijn job én zijn vrouw is gaan lopen.

Hoog tijd dus dat Lars zijn comeback maakte. En of de kijker hem gemist heeft. “Ik dacht dat fans het vooral over mijn aanwezigheid in andere programma's zouden hebben, maar ik las alleen maar over mijn afwezigheid in 'Familie'”, vertelt Kürt. “Maar eerlijk gezegd streelt dat mijn ego wel. Het is fijn om te horen”, geeft Kürt Rogiers toe.

De acteur stelt de kijkers dan ook meteen gerust. Deze keer blijft hij definitief. Én er is meer. Kürt Rogiers heeft zijn contract bij ‘Familie’ verlengd. “Met de hand op het hart: ik blijf de komende twee jaar fulltime bij ‘Familie’”, aldus de acteur. De fans kunnen dus op hun beide oren slapen. Kürt blijft nog zeker twee jaar Lars.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws