Hoogzwangere K3'tje Hanne Verbruggen heeft droevig nieuws over haar gezondheid showbizz
showbizz

Hoogzwangere K3'tje Hanne Verbruggen heeft droevig nieuws over haar gezondheid

Hoogzwangere K3'tje Hanne Verbruggen heeft droevig nieuws over haar gezondheid

Hanne Verbruggen moet in december bevallen van haar eerste kindje. Tot nu toe bleef ze alles op alles zetten op het podium. Maar nu raakte spijtig genoeg slecht nieuws bekend over het roodharige K3'tje.

Zo moet Hanne noodgedwongen een pauze inlassen, om te voorkomen dat ze te veel hooi op haar vork neemt. Eerder stonden K3’tjes Marthe en Julia er al vaker alleen voor, bijvoorbeeld om hun single ‘Vleugels’ te promoten. Dat was geen enkel probleem. Maar deze keer heeft het ook gevolgen voor de shows van K3.

Een aantal optredens zullen ze helaas moeten schrappen. “Omdat Hanne omwille van haar zwangerschap wat rust nodig heeft, zullen de optredens in Plopsa Indoor Hasselt dit weekend niet kunnen doorgaan”, laat ‘K3Highlights’, een fanpagina van K3, weten op Instagram.

Hanne moet haar gezondheid natuurlijk op de eerste plaats zetten. Maar K3 heeft de perfecte oplossing voor de gecancelde shows. Op beide locaties zal in plaats van een optreden een meet & greet plaatsvinden. Zo krijgen de fans toch de kans om hun idolen te zien, en wel van heel dichtbij. “K3 kijkt er alvast naar uit om jullie te ontmoeten”, klinkt het.

Populair

Laatste nieuws