-->

Kelly Pfaff en Shania bezorgen Sam Gooris verrassing van jewelste: "Gedurfd"

Kelly Pfaff en Shania bezorgen Sam Gooris verrassing van jewelste:
Zaterdag 29 Oktober 2022 - 17:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Sam Gooris is een enorme familiemens, dat steekt hij niet onder stoelen of banken. Hij ziet zijn gezin doodgraag, maar nu deden zijn vrouw en dochter iets waar hij toch even niet goed van was.

Een rustig avondje weg. Tenminste, dat was wat Sam Gooris dacht. “Vanavond rustig aan het biljarten met ‘mijne copain’ Tommy”, schrijft hij op Instagram. “Eerst rustig aan den toog klimatiseren”, klinkt het. Maar dan komt hij voor een verrassing van jewelste te staan. Ook zijn vrouw Kelly Pfaff en dochter Shania Gooris doken op op café.

Maar niet zomaar. De twee dames kwamen verkleed als Teletubbies “Plots kwamen Po en Laa-Laa ons verassen. Om mee te biljartjen”, klinkt het. En dat vond Sam fantastisch. “Dames van mijn leven! Ik ben fier op jullie lef en fantastische humor”, moet hij kwijt over het hilarische voorval.

Sam trakteert zijn volgers dan ook op bewijsmateriaal van Kelly en Shania’s komische outfits. En ook zij kunnen het grapje wel waarderen. “Zalig deze humor”, “Geweldig zijn jullie” en “Humor is de beste vorm van liefde”, luidt het in de reacties. Sam zal ongetwijfeld nog lang nagenieten van deze avond.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sam Gooris (@sam_gooris)

TAGS  I  Sam Gooris  I  Kelly Pfaff  I  Shania Gooris