-->

Na huwelijkscrisis heeft Nuria uit Blind Getrouwd ook slecht nieuws over kindjes

Na huwelijkscrisis heeft Nuria uit Blind Getrouwd ook slecht nieuws over kindjes
Zondag 30 Oktober 2022 - 11:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Nuria en Stijn uit ‘Blind Getrouwd’ zijn ondertussen al zeven jaar getrouwd. Zij zijn hét succesverhaal van de reeks, al is het daar ook niet altijd rozengeur en maneschijn.

Zeven jaar geleden stapten Nuria en Stijn in het huwelijksbootje. De twee zijn nog steeds gelukkig getrouwd, maar het verliep de afgelopen maanden toch niet al te best. “Afgelopen zomer vielen er op vakantie veel woorden. En de weken daarna waren ook heftig”, vertelde Nuria eerder in Story.

Nuria behaalde zopas haar diploma als content creator. En die studies combineren met haar job als verpleegster leverde de nodige stress op. Dat zorgde voor problemen in hun huwelijk. “Ik voel de seven year itch wel heel erg”, biechtte Nuria op. “Maar ik wil er graag nog 77 jaar bij doen”, laat ze nu weten op Instagram.

Nuria wil een eerlijk beeld over haar relatie en leven neerzetten. Ze wil open zijn over alles en over alles kunnen praten. Hetzelfde geldt voor hun kindjes. Nuria en Stijn hebben twee zoontjes samen, die ze verschrikkelijk gaan zien. Maar de laatste tijd beginnen ze het blijkbaar nogal uit te hangen. “De kids zijn monsters”, geeft ze toe op Instagram. Toch geniet ze van elk moment met haar twee kleine jongens.

Bron: Instagram Stories