Een jaar na exit bij K3 neemt Klaasje Meijer ingrijpend besluit over carrière showbizz
showbizz

Een jaar na exit bij K3 neemt Klaasje Meijer ingrijpend besluit over carrière

Een jaar na exit bij K3 neemt Klaasje Meijer ingrijpend besluit over carrière

In november vorig jaar gaf Klaasje Meijer officieel haar K3-fakkel door aan Julia Boschman. Daarna is de blondine nooit uit de spotlights verdwenen. Maar waar wil ze nu echt met haar carrière naartoe?

Na zes jaar K3 was het tijd voor iets nieuws. Gelukkig viel Klaasje daarna ook nooit zonder werk. Ze dook op in 'The Masked Singer’, waar ze net niet de finale haalde, ze won het Nederlandse tv-programma 'The Big Balance', speelde mee in de Nederlandse film 'Boeien!' én passeerde de revue bij 'De Slimste Mens ter Wereld’. “Daar ben ik heel dankbaar om”, vertelt Klaasje in Het Laatste Nieuws.

Nu wil Klaasje vooral haar grote acteerdroom najagen. Onlangs rondde het ex-K3’tje nog haar acteeropleiding aan de Amsterdam Film School af, maar dat bleek niet genoeg. Samen met haar vriend Max verkaste ze naar Londen om zich klaar te stomen voor een grote acteerrol. “Dit najaar draai ik, terwijl ik hier in Londen woon, een mooi project”, verklapt Klaasje al.

Verder houdt Klaasje de lippen stevig op elkaar. Een ding is zeker: haar carrière als actrice krijgt stilaan vorm. Zo heeft ze in het grootste geheim ook al opnames voor een Nederlands tv-programma achter de rug. “Ik voel me een zeer bevoorrecht mens”, besluit ze. Ook haar passie voor dwarsfluit wil ze nu onderhouden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws