K3'tjes Marthe en Julia doen boekje open over speciale band met Gert Verhulst showbizz
showbizz

K3'tjes Marthe en Julia doen boekje open over speciale band met Gert Verhulst

K3'tjes Marthe en Julia doen boekje open over speciale band met Gert Verhulst

Het is bijna een jaar geleden dat de ‘K2 zoekt K3’-zoektocht ten einde liep en Julia Boschman als grote winnaar uit de bus kwam. Op 27 november om precies te zijn, ging Julia’s grootste droom in vervulling.

Hanne en Marthe zijn al wat langer bezig, maar liefst zo’n zeven jaar ondertussen. Zij kennen Gert Verhulst dus best al een lange tijd. Maar ook Julia leerde hem snel kennen als voorzitter van de jury van ‘K2 zoekt K3’. Toch blijkt nu dat de grote baas helemaal niet meer zo betrokken is bij K3, wat bij de originele bezetting wél het geval was.

“Wat is het laatste bericht dat jullie van Gert Verhulst kregen?”, vroeg Robin Keyaert zich af in MNM’s podcast ‘22 Minuten Stomme Vragen!’. Maar daar kunnen Marthe en Julia niet op antwoorden. “Ik heb daar zelfs nog nooit een bericht van gehad, denk ik”, geeft het nieuwste K3-lid toe. Zelfs geen berichtje om haar succes te wensen. Waarop Marthe moet besluiten dat Gert het gewoon te druk heeft.

Hoewel hij elke stap van de K3’tjes op de voet volgt, staan zij niet meer in direct contact met de grote baas. “Er staan veel mensen tussen ons en Gert, die veel dichter bij ons staan en bijvoorbeeld wel een 'toi, toi' sturen”, legt Marthe uit. “Eigenlijk zeggen ze ook altijd: geen nieuws bij Gert, is goed nieuws", besluit Julia.

Populair

Laatste nieuws