-->

Lynn Van den Broeck uit 'Thuis' laat zich van meest sexy kant zien: "Miauwkes"

Lynn Van den Broeck uit 'Thuis' laat zich van meest sexy kant zien:
Zondag 30 Oktober 2022 - 14:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Lynn Van den Broeck kan je kennen als Viv uit ‘Thuis’ of als wederhelft van Mathias Vergels, met wie ze ook in de soap een koppeltje vormde. Op Instagram laat Lynn zich vaak van een heel andere kant zien. En daar maakt ze niet alleen haar lief, maar ook haar volgers helemaal gek mee.

Oktober loopt op zijn einde en Lynn Van den Broeck telt al af naar de feestdagen. Ze is al volop op zoek naar het perfecte jurkje. En dat lijkt ze nu gevonden te hebben. “Het moet niet altijd een jeans zijn hé, mannekes”, schrijft de actrice op Instagram.

Daarbij deelt Lynn een foto van haar sprankelende tenue. Ze kiest voor een kort, sexy glitterjurkje die toch wel wat inkijk geeft. Outifit: check. “Ik zou zeggen, laat die ovenhapjes maar komen”, besluit ze dus.

Niet alleen zij zelf, maar ook haar volgers zijn helemaal wild van haar jurkje. “Amaikes”, “Die jurk staat je beeldig”, “Wauw, een feest voor mijn ogen” en “Je straalt gewoon”, lezen we in de reacties. “Miauwkes” en “Prachtige benen”, willen ze nog kwijt. Ook ‘Thuis’-collega en lief Mathias Vergels is volledig van zijn sokken geblazen. “Ma paijt”, reageert hij met een vlammetje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lynn Van den Broeck (@lynn_vdbroeck)

TAGS  I  Lynn Van den Broeck  I  Mathias Vergels  I  Thuis