Lotte Vanwezemael maakt volgers gek in uitdagende halloweenoutfit: "Echte vamp" sexy
sexy

Lotte Vanwezemael maakt volgers gek in uitdagende halloweenoutfit: "Echte vamp"

Lotte Vanwezemael maakt volgers gek in uitdagende halloweenoutfit: "Echte vamp"

Lotte Vanwezemael durft haar volgers wel vaker te trakteren op pikante foto’s van zichzelf. Morgen is het Halloween en daarvoor duikt Lotte maar al te graag eens in haar verkleedkoffer. En ook dát er sexy laten uitzien, dat kan ze.

Lotte gaat verkleed als vampier, maar dan helemaal op haar eigen manier ingevuld. Met een sexy touch weliswaar. Met leren broek, diep uitgesneden topje en rode lippenstift maakt ze haar volgers eerder wild dan bang. “Mag ik eens bijten”, grapt de seksuologe op Instagram.

“Leef je uit” en “Jij mag zeker een hapje nemen”, lachen Lottes volgers mee. “I like it”, “Lekker zwoel”, “Gruwelijk mooi” en “Een echte vamp”, luidt het nog in de reacties. Ook Raphaëlla Deuringer van ‘Love Island’ is duidelijk fan.

Bovendien keert Lotte Vanwezemael morgen terug in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Zij kon op het laatste nippertje nog een plekje in de finaleweken bemachtigen. “Ga maandag zo naar ‘De Allerslimste Mens’ en je verslindt je tegenstanders met huid en haar”, grapt een van haar volgers ook.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws