Metejoor pakt uit met grote verrassing voor Sportpaleisshow: "Heel onverwachts" showbizz
showbizz

Metejoor pakt uit met grote verrassing voor Sportpaleisshow: "Heel onverwachts"

Metejoor pakt uit met grote verrassing voor Sportpaleisshow: "Heel onverwachts"

Dat Metejoors carrière hoge vlucht nam, is oud nieuws. Maar amper een jaar nadat hij zijn debuutplaat op de wereld losliet, kondigde de zanger al een concert in het Sportpaleis aan. Een mijlpaal van jewelste. In Het Laatste Nieuws licht hij al een tipje van de sluier op over zijn show.

“Het wordt Metejoor zoals je hem kent. Ik blijf trouw aan mezelf”, laat de zanger weten. Hij wil vooral een warme en familiale sfeer scheppen. “Je moet niet al te veel zottigheden verwachten”, onthult hij. Geen vuurwerk of exotische danseressen dus. Toch wil hij er in ieder geval wel een spetterende show van maken.

Metejoor zal knallen met zijn bekendste hits, máár de fans krijgen er ook heel wat nieuwe muziek te horen. “Tegen die tijd is er waarschijnlijk een nieuw album uit”, verklapt de zanger. Bovendien is Metejoor te zien in het volgende seizoen van ‘Liefde voor Muziek’. Ook daarvan zal hij liedjes aan zijn show toevoegen. Heel wat nummers dus om uit te kiezen. Maar dat is niet het enige waarmee hij wil uitpakken.

Hij is ook van plan om enkele andere artiesten mee op het podium te sleuren. “De mensen lachen wel eens dat ik ‘de man van de duetten’ ben. Dus je mag er wel van uitgaan dat er wat gasten zullen optreden”, kan hij al kwijt. Dan denken we meteen aan Snelle, Emma Heesters of Babet. “Maar er zal waarschijnlijk ook iemand anders de revue passeren, iemand die jullie niet zullen verwachten”, klinkt het. Wie dat is, houdt hij nog even voor zichzelf.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws