Julia Boschman neemt belangrijke beslissing over haar toekomst bij K3 showbizz
showbizz

Julia Boschman neemt belangrijke beslissing over haar toekomst bij K3

Julia Boschman neemt belangrijke beslissing over haar toekomst bij K3

Het voelt nog als de dag van gisteren, maar ondertussen is het al een jaar geleden dat Julia’s grootste droom werkelijkheid werd. Op 27 november 2021 werd ze officieel een K3’tje. En dat bracht heel wat veranderingen met zich mee.

Sinds november vorig jaar mag Julia zich een K3’tje én waardige opvolger van Klaasje Meijer noemen. Ze schittert naast Hanne en Marthe alsof ze nooit iets anders gedaan heeft. En dat doet ze na een jaar nog steeds met evenveel enthousiasme. “Ik denk dat ik het gemakkelijk nog járen kan volhouden”, vertelde de blondine eerder in een K3-vlog.

Op korte tijd veranderde er heel wat in Julia’s leven. Maar één iets is hetzelfde gebleven. Ze woont namelijk nog steeds in Nederland, bij haar ouders in Bergen op Zoom. Dat vormt dan ook geen enkel probleem. "Niemand van Studio 100 heeft me gevraagd om te verhuizen", zegt ze in het Nederlandse weekblad Weekend. "Ik mag dat zelf bepalen."

Verhuizen is voorlopig dus nog niet aan de orde. “Zolang het niet nodig is om te verhuizen, doe ik dat lekker niet”, besluit Julia. Ze vindt het dan ook fijn om ’s avonds in een warm nest thuis te komen. “Er komt vast een dag dat ik denk: ik wil een eigen plek, maar dat is nu nog niet het geval”, aldus het blonde K3’tje.

Populair

Laatste nieuws