-->

Jana uit 'Blind Getrouwd' verklapt wat ze van Christiaan verwacht tijdens seks

Jana uit 'Blind Getrouwd' verklapt wat ze van Christiaan verwacht tijdens seks
Maandag 31 Oktober 2022 - 12:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

De eerste vrijpartij in ‘Blind Getrouwd’ is een feit. Jana en Christiaan gaven vorige week toe dat ze ondertussen al de lakens hebben gedeeld. Al lijkt het alsof ze nog niet helemaal op dezelfde golflengte zitten.

“Ik kan zeggen dat we de raad van Wim hebben opgevolgd”, vertelde Christiaan vorige week met een big smile. Jana en Christiaan hebben dus voor de eerste keer seks gehad. En daar was vooral Christiaan erg blij om. “Eens je van de vrucht geproefd hebt, wil je meer”, moest hij toegeven.

Bij Jana zit dat toch een beetje anders. Hoewel het ook voor haar naar meer smaakt, heeft ze toch compleet andere wensen in bed. “Hij is heel lief, terwijl ik…”, vertelt ze met rode kaken aan seksuoloog en expert Wim Slabbinck. “Ik vind het erg om te zeggen, maar ik zoek geen lieve man in bed. Ik zoek een ruigere, dominante man. Eentje die me op bed durft te smijten”, biecht ze op.

Op intiem vlak verwacht Jana dus nog een tikkeltje meer van haar wederhelft. En daar schrikt Christiaan toch wat van. Hij blijft erg verward achter. “Ze zei: 'Je legt je hand op mij en streelt mijn gezicht, maar dat is niet wat ik zoek'. Terwijl ik denk: 'Wat moet ik dan wel doen?’”, vertelt hij. “Ik kan me daar nog geen beeld bij vormen.” Hopelijk kan Wim hen opnieuw een stapje vooruit helpen.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Chistiaan  I  Jana