-->

Brecht uit 'Blind Getrouwd' haalt hard uit naar programmamakers: "Heel jammer"

Brecht uit 'Blind Getrouwd' haalt hard uit naar programmamakers:
Dinsdag 1 November 2022 - 13:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Brecht is niet te spreken over de laatste afleveringen van ‘Blind Getrouwd’ die op tv zijn gekomen. Hij legt uit wat hem juist stoort en geeft meteen kritiek op de programmamakers.

Het gaat nog steeds heel goed tussen Brecht en Dziubi in ‘Blind Getrouwd’. De twee hebben het erg naar hun zin met elkaar, maar toch dachten enkele kijkers dat er een breekpunt zat aan te komen. Dziubi heeft namelijk promotie gemaakt op zijn werk en de kijkers vonden de reactie van Brecht best vreemd.

Brecht vertelt daar nu meer over aan Het Laatste Nieuws. Zo onthult hij dat hij een reactie las die niet mals was voor hem. Daarin stond dat het raar is dat Brecht reageert op het goede nieuws van Dziubi door te zeggen dat hij zelf geen promotie kan maken. Een red flag noemt de kijker dat.

Brecht wil nu duidelijk maken dat de kijkers geen volledig beeld hebben gekregen van de situatie. “Het is heel ongelukkig dat het zo geknipt wordt”, bekent hij. Volgens hem lijkt het alsof hij heel jaloers én materialistisch is. “Dat ben ik totaal niet. Mensen moeten daar niets achter zoeken”, vertelt hij. “Ik ben geen golddigger”, besluit Brecht. 

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Brecht en Dziubi