Brecht verklapt al meer over afloop van 'Blind Getrouwd': "Hou zakdoek klaar!" showbizz
showbizz

Brecht verklapt al meer over afloop van 'Blind Getrouwd': "Hou zakdoek klaar!"

Brecht verklapt al meer over afloop van 'Blind Getrouwd': "Hou zakdoek klaar!"

Blind Getrouwd’ begint op zijn einde te lopen. Brecht onthult nu al wat de kijkers mogen verwachten van de laatste afleveringen.

‘Blind Getrouwd’-kijkers kunnen nog genieten van de avonturen van de koppels op weekend en vervolgens is het tijd voor het spannende keuzemoment. Een koppel dat al van het begin op een roze wolk zit, is Brecht en Dziubi. Toch is het ook bij hen niet altijd rozengeur en maneschijn.

Brecht vertelt aan Het Laatste Nieuws dat het in de eerste afleveringen leek alsof de twee meteen dolverliefd waren. “Dat moet ik nuanceren”, bekent hij. “Dat was niet zo. We zijn ook heel realistisch, maar misschien komt dat op tv niet zo over”, legt hij uit. Vervolgens moet hij ook nog wat kwijt over de afloop van hun avontuur.

Zo verklapt hij nu al wat kijkers mogen verwachten van de laatste afleveringen. “Het wordt intens. Emotie, emotie, emotie” onthult hij. Brecht heeft ook nog advies voor de kijkers. “Ik zou sowieso je zakdoek klaar houden”, vertelt hij. Zo zal er veel geweend worden, maar of dat van blijdschap of van teleurstelling is, wil hij nog niet zeggen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws