Kapers op de kust voor Gert Verhulst: "Belooft heel bijzonder te worden" showbizz
showbizz

Kapers op de kust voor Gert Verhulst: "Belooft heel bijzonder te worden"

Kapers op de kust voor Gert Verhulst: "Belooft heel bijzonder te worden"

Gert Verhulst is momenteel een van dé gezichten van Play4. Elke weekdag kan je afstemmen op zijn talkshow ‘De Tafel van Vier’. Maar binnenkort krijgt hij er een grote concurrent bij.

Ook de Nederlandse comedian Jan Jaap van der Wal krijgt namelijk zijn eigen talkshow op de zender. Vanaf 8 januari zal hij elke week 'Jan Jaap op zondag' presenteren. Dat is meteen ook een primeur in de Vlaamse televisiewereld, want nog nooit eerder werd op zondag een late night-talkshow uitgezonden.

En het belooft groots te worden. “Er komt elke week een centrale gast en Flip Kowlier en zijn band zorgen voor live muziek”, vertelt de gastheer in Het Laatste Nieuws. Met als rode draad: de actualiteit van de afgelopen week. Dat doet hij samen met presentator Pedro Elias, comedian Dena Vahdani en actrice Eva Kamanda. “Met z'n vieren vormen we hét nieuwsteam op zondagavond”, aldus Jan Jaap.

“Het zal allemaal zeer relaxed aanvoelen voor de kijker. Een soort late night-gevoel waarna je met een glimlach naar bed kan”, verklapt Jan Jaap al. Het wordt wel iets helemaal anders dan 'De Ideale Wereld', dat hij ook vier jaar lang heeft gepresenteerd. Maar hij heeft er in ieder geval erg veel zin in. “Dit kan iets heel bijzonder worden”, besluit hij.

Populair

Laatste nieuws