Remco Evenepoel en Oumi vieren wel heel bijzondere gelegenheid: "Traditie" showbizz
showbizz

Remco Evenepoel en Oumi vieren wel heel bijzondere gelegenheid: "Traditie"

Remco Evenepoel en Oumi vieren wel heel bijzondere gelegenheid: "Traditie"

Een goede drie weken geleden gaf Remco Evenepoel het jawoord aan zijn jeugdliefde Oumi Rayane. Het was een bruiloft met alles erop en eraan. Maar daar hadden we blijkbaar nog niet alles van gezien.

Op 7 oktober stapten Remco en Oumi in het huwelijksbootje. Maar ook een paar dagen op voorhand was het al groot feest. Dan vond hun Hennaceremonie plaats, een Marokkaanse traditie. Aangezien Oumi Marokkaanse roots heeft, kon deze gelegenheid dus niet ontbreken.

Het Hennafeest wordt enkele dagen voor de bruiloft gehouden en staat volledig in teken van de bruid. Op deze grote dag werd Oumi van prachtige hennatekeningen op haar handen voorzien, als soort van geluksbrenger voor haar nieuwe leven. Zo was ze volledig klaar voor de grote dag twee dagen later.

Op Instagram deelt Oumi nu enkele prachtige beelden van die dag. In traditionele Marokkaanse kledij straalt het soon to be echtpaar. “Onze Hennaceremonie. Een Marokkaanse traditie die we in ere wilden houden”, schrijft ze bij de foto’s. Oumi ziet er adembenemend uit op haar grote dag, daar is Remco het mee eens. “Wat een prachtige dag en vrouw. Ik hou zoveel van je”, laat hij haar weten.

Populair

Laatste nieuws