Emotionele Hanne Verbruggen deelt pakkend bericht over tijdelijk afscheid van K3 showbizz
showbizz

Emotionele Hanne Verbruggen deelt pakkend bericht over tijdelijk afscheid van K3

Emotionele Hanne Verbruggen deelt pakkend bericht over tijdelijk afscheid van K3

In december verwelkomt Hanne Verbruggen haar eerste kindje. Tot nu toe bleef ze alles op alles zetten tijdens de K3-shows, maar daar komt nu helaas een einde aan.

De rest van de K3-tour zal spijtig genoeg doorgaan zonder Hanne. “Ik heb tot nu toe een geweldige zwangerschap achter de rug, maar mijn lichaam laat me weten dat het nood heeft aan rust”, schrijft het K3’tje geëmotioneerd op Instagram. Hanne kon niet anders dan er tijdelijk de brui aan te geven.

“Zelfs met de gedane aanpassingen wordt het te pittig nu ik het laatste trimester van mijn zwangerschap ben ingegaan”, gaat ze verder. Hanne staat haar plaatsje tijdelijk af aan ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede. “Zo kunnen jullie blijven genieten van de K3-magie en kan ik me focussen op het kleine wondertje in mijn buik”, aldus de zangeres.

Een moeilijke, maar broodnodige beslissing. Wel laat Hanne weten dat alles met haar en de baby uitstekend gaat en dat ze de fans graag zo snel mogelijk terugziet. Die steken haar meteen een hart onder de riem. “De gezondheid van jou en je baby is het belangrijkste”, “Groot gelijk, trots op je”, “Heldin” en “Mis je nu al”, luidt het in de reacties. “Heel veel rust en gezondheid gewenst”, wenst ‘K2 zoekt K3’-finaliste Celester haar nog toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws