Hanne Verbruggen heeft niet mis te verstane boodschap voor vervangster Diede showbizz
showbizz

Hanne Verbruggen heeft niet mis te verstane boodschap voor vervangster Diede

Hanne Verbruggen heeft niet mis te verstane boodschap voor vervangster Diede

De K3-shows begonnen de hoogzwangere Hanne stilaan hun tol te eisen. Zij zag zichzelf genoodzaakt om tijdelijk afstand te nemen van het podium, tot het kindje er is.

Gelukkig had Studio 100 meteen de gepaste vervanging voor Hanne klaar. Diede, die tijdens de finale van ‘K2 zoekt K3’ nog tegen Julia streed, zal nu naast haar en Marthe op het podium staan. “Eindelijk mag ik het jullie vertellen”, schrijft Hannes vervangster op Instagram.

De afgelopen weken heeft Diede al druk gerepeteerd voor de shows. Ze is er dan ook helemaal klaar voor. “Ik vind het een grote eer dat Studio 100 mij hiervoor gevraagd heeft en ga er alles aan doen om een waardige vervanging te zijn”, gaat ze verder. En dat is ze vast en zeker.

Hanne toont zich duidelijk tevreden met Diede als vervangster. Ze gelooft in haar en wenst haar alle succes van de wereld toe. “You go girl!”, schrijft ze onder de foto met een hartje. “Hanne, ik wens je nog een hele fijne zwangerschap en verlof toe. Ik hoop dat je kan gaan genieten van deze mooie, bijzondere tijd”, sluit Diede haar boodschap af. Alleen maar lof voor elkaar.

Populair

Laatste nieuws