Julia Boschman geeft ongezouten mening over mede-'K2 zoekt K3'-finaliste Diede showbizz
showbizz

Julia Boschman geeft ongezouten mening over mede-'K2 zoekt K3'-finaliste Diede

Julia Boschman geeft ongezouten mening over mede-'K2 zoekt K3'-finaliste Diede

Het is lange tijd stil geweest rond Diede uit ‘K2 zoekt K3’. In de finale strandde ze op de vierde plaats, terwijl Julia met de overwinning naar huis ging. Maar nu Hanne op zwangerschapsverlof is, mag Diede zich toch even een K3’tje noemen.

Hanne moet in december bevallen van haar eerste kindje. Op aanraden van de dokters heeft ze nu beslist een rustpauze in te lassen tot na de bevalling. In de tussentijd zal Diede haar plaats innemen tijdens de grote K3-shows, naast voormalig concurrent Julia.

Al hebben Julia en Diede elkaar nooit zo beschouwd. Zelfs in de finale konden ze het nog steeds erg goed met elkaar vinden. “Er was toen echt geen sprake van strijd. We gunden elkaar alles”, weet Julia te vertellen in een bericht van Studio 100. “Zij was heel blij voor me toen ik won en andersom was dat zeker ook zo geweest. Dat ze er nu alsnog even bijkomt, vind ik geweldig”, klinkt het.

Julia ziet het dus helemaal zitten om straks naast Diede op het podium te staan. Net als Marthe. Zij is vooral erg onder de indruk dat Diede zo snel alles onder de knie had om Hanne te gaan vervangen. “Opnieuw hebben we kunnen zien waarom zij tot de laatste vier kwam bij K2 zoekt K3. Ze is, weliswaar tijdelijk, een grote aanwinst”, meent het zwartharige K3’tje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws