Marc Van Ranst wel erg close met deze 'Familie'-actrice: "Dat zie ik wel gebeuren" showbizz
showbizz

Marc Van Ranst wel erg close met deze 'Familie'-actrice: "Dat zie ik wel gebeuren"

Marc Van Ranst wel erg close met deze 'Familie'-actrice: "Dat zie ik wel gebeuren"

Onlangs vond de première van het toneelstuk 'Groeten uit 2032' plaats. Daarop was heel wat bekend volk aanwezig, waaronder Marc Van Ranst. En de viroloog kon het achterna wel heel erg goed vinden met een actrice uit 'Familie'.

De komedie ‘Groeten uit 2032’ speelt zich af in een fictieve toekomst waarin virologen nog steeds van groot belang zijn. Peter Van Asbroeck neemt de rol van Marc Van Ranst voor zijn rekening, die er als een echte superster wordt neergezet. Van Ranst kon dan ook niet op de première ontbreken.

Hij heeft zich in ieder geval rijkelijk geamuseerd, zeker tijdens de afterparty. Daar raakte hij aan de praat met Martine Jonckheere, Marie-Rose uit 'Familie'. Samen hebben ze keet zelfs afgesloten. "Martine is een enorm lieve, vriendelijke vrouw", zegt de viroloog in TV-Familie. "Er was echt een heel goeie klik tijdens ons aangename en plezante gesprek." Volgens hem heeft hij in haar een echt soulmate gevonden.

Dat gevoel was voor Martine volledig wederzijds. “Hij is spontaan, intelligent, grappig”, somt ze onder andere op. Dat de twee elkaar nog zullen terugzien, staat buiten kijf. Marc en Martine hebben zelfs telefoonnummers uitgewisseld. “Ik denk wel dat Marc een goede vriend van mij kan worden”, besluit de actrice. Zien we daar een mooie vriendschap bloeien?

Populair

Laatste nieuws