-->

Florence bereikt nieuw dieptepunt in 'Blind Getrouwd' en barst in tranen uit

Florence bereikt nieuw dieptepunt in 'Blind Getrouwd' en barst in tranen uit
Woensdag 2 November 2022 - 08:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Het is niet de eerste keer dat Florence worstelt met onzekerheden in ‘Blind Getrouwd’. Toch gaat het van kwaad naar erger, want deze keer rollen de tranen over haar wangen.

Het einde van 'Blind Getrouwd' is in zicht. Deze week kregen we de koppels samen op weekend te zien en in de komende aflevering volgen nog de spannende keuzemomenten. Florence heeft het al langer moeilijk, want haar onzekerheden maken het moeilijk voor haar om zichzelf open te stellen voor haar man Jiri. Ook beïnvloeden die onzekerheden haar eigen zelfbeeld. 

Tijdens een yoga-initiatie lopen de emoties opnieuw erg hoog op bij Florence. Ingeborg vroeg aan haar om verschillende positieve eigenschappen van zichzelf te benoemen. Dan gebeurt er iets heel opmerkelijks. Florence kan geen enkele eigenschap opnoemen en begint daarna te wenen. Ze legt dan uit hoe het komt dat ze zo hard worstelt met haar zelfbeeld.

“Ik ben vroeger keihard gepest geweest en ik heb vaak gehoord dat ik lelijk was”, onthult ze. “Natuurlijk heb ik positieve dingen, maar soms zie ik ze niet”, bekent Florence. Deze onthulling maakt iedereen meteen stil. Toch probeert Jiri haar te helpen door enkele positieve eigenschappen van haar op te noemen. Dat vond ze wel heel lief van hem.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Jiri en Florence