Zó zal het echt aflopen tussen Joren en Lien in ‘Blind Getrouwd’ TV en Radio
TV en Radio

Zó zal het echt aflopen tussen Joren en Lien in ‘Blind Getrouwd’

Zó zal het echt aflopen tussen Joren en Lien in ‘Blind Getrouwd’

Het is bijna zover. De koppels in ‘Blind Getrouwd’ zullen volgende week moeten beslissen of ze nog samen willen blijven. Echter is het voor 1 koppel al duidelijk wat de uitkomst zal zijn.

Joren en Lien hebben het niet gemakkelijk gehad in ‘Blind Getrouwd’. Al sinds de huwelijksreis vlot het niet zo goed tussen de twee. Denk maar aan het incidentje in het hotel waardoor Joren buiten naast het zwembad moest slapen. Na de huwelijksreis is het ook nooit echt veel beter gegaan. Zo slapen ze zelfs al lang niet meer samen.

De twee hebben daardoor nu een heel eerlijk gesprek gevoerd. “We hebben het geweer van schouder veranderd”, bekent Joren. Dat betekent simpelweg dat er geen ambities meer zijn om het huwelijk te doen slagen. “Het moet niet meer komen”, voegt hij er nog aan toe. Toch probeert Joren er wel nog het beste van te maken. “We willen ons wel nog amuseren, babbelen en genieten”, klinkt het.

Amuseren en genieten doen ze zeker op weekend. Er is namelijk een grote last van hun schouders gevallen sinds ze dat aan elkaar duidelijk hebben gemaakt. De twee weten nu dat ze allebei hetzelfde voelen en dat het oké is dat het gewoon niet lukt. Het is volgens Het Laatste Nieuws dus ook al duidelijk wat hun antwoord zal zijn tijdens het beslissingsmoment. Het koppel krijgt van de krant een slaagkans van slechts 5%.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws