-->

Roddeltante Yvonne Coldeweijer haalt stevig uit naar Story: "Stop er maar mee"

Roddeltante Yvonne Coldeweijer haalt stevig uit naar Story:
Woensdag 2 November 2022 - 14:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Het gaat er opnieuw hard aan toe in de Nederlandse media. Dé roddelkoningin van het moment, Yvonne Coldeweijer, is niet mals voor het blad Story.

Er wordt nog steeds veel geschreven over André Hazes en zijn familie. Sinds de documentaire over André is er al veel aan het licht gekomen, maar niet over zijn liefdesleven. Daar hebben we Yvonne Coldeweijer voor, want zij weet alle nieuwtjes over André’s vriendinnetjes. Nu meldt ze ook dat het nieuws van Story niet klopt.

Story heeft in het groot op de cover staan dat André gewoon bij zijn moeder woont. Yvonne schreef eerder al dat Rachel hem uit huis zou gezet hebben en dat hij terug bij zijn ex-verloofde Monique woont. Niets van waar dus volgens Story. Yvonne heeft nu een duidelijke boodschap voor Story’s hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

“Nee Guido, André woont niet meer bij Rachel. Hij woont bij Monique in de villa”, schrijft ze op haar Instagramverhaal. “Je bleef ook nog tot 2 weken geleden volhouden dat André niet drugsverslaafd was, dus stop maar gewoon met dit werk want je bent er niet zo goed in”, klinkt het. 

TAGS  I  Yvonne Coldeweijer  I  André Hazes