Tom Waes praat openlijk over moeilijkheden: "Dat is de hel voor mij" TV en Radio
TV en Radio

Tom Waes praat openlijk over moeilijkheden: "Dat is de hel voor mij"

Tom Waes praat openlijk over moeilijkheden: "Dat is de hel voor mij"

Tom Waes is het bestbetaalde VRT-gezicht van het moment. Toch is tv-maken niet de gemakkelijkste job die er bestaat. In een nieuw interview onthult hij enkele moeilijkheden die hij ervaart tijdens het opnemen van 'Reizen Waes'

Tom Waes is terug van weggeweest. Hij is namelijk terug te bewonderen op tv in een nieuw seizoen van ‘Reizen Waes’. Deze keer bezoekt Tom enkele wereldsteden, waaronder Dubai en Mumbai. Een programma zoals ‘Reizen Waes’ maken, lijkt heel tof, maar dat is het niet altijd. Tom legt nu zelf uit wat hij het moeilijkste vindt.

Het vervelendste aan het maken van ‘Reizen Waes’ is volgens Tom het onderweg zijn. “Met een cameraploeg in je kielzog de wereld rondreizen kan soms lastig zijn”, geeft hij toe in TeVeBlad. Zo legt hij uit dat ze vaak veel tijd nodig hebben om over de grens van een land te geraken. Dat komt omdat ze camera’s meenemen.

“Zodra er een koffer opengaat waarin een telelens zit, gaan er bij de autoriteiten plots spreekwoordelijke alarmbellen af”, bekent hij. Wat hem vooral stoort is het gedrag van de autoriteiten na een lange vlucht. “Als ze dan moeilijk gaan doen op de luchthaven, is dat de hel”, geeft hij toe. "Voor mij is het duidelijk dat dat ze die camera's soms liever niet dan wel zien komen", besluit Tom.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws