-->

Actrice Sandrine André doet straffe onthulling over haar toekomst bij 'Familie'

Actrice Sandrine André doet straffe onthulling over haar toekomst bij 'Familie'
Donderdag 3 November 2022 - 08:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Sandrine André speelt al 10 jaar mee in ‘Familie’. Een hele prestatie, maar toch kijkt ze erg nuchter naar haar toekomst bij de soapserie.

Sandrine André vertolkt nu al 10 jaar de rol van Véronique Van den Bossche in ‘Familie’. “Ik kus mijn pollen dat ik al 10 jaar in ‘Familie’ mág spelen”, vertelt ze in Primo. Ze is namelijk erg blij dat ze vast werk heeft, want dat is een luxe voor een acteur hier in België. Dat beseft ze maar al te goed, want de cast van ‘Familie’ kan zomaar veranderen.

Zo moesten recent verschillende acteurs zoals Gunther Levi en Martine Jonckheere opstappen bij ‘Familie’. Volgens haar is het logisch dat de schrijvers voortdurend nieuwe verhallijnen moeten bedenken. “Dat daar soms drastische beslissingen mee gepaard gaan, is wellicht niet meer dan logisch”, zegt Sandrine.

“Dat neemt niet weg dat ik het soms pertinent oneens ben met de gemaakte keuzes”, geeft ze toe. Daardoor maakt ze zich soms ook zorgen over haar toekomst bij ‘Familie’. “Voor hetzelfde geld hebben de schrijvers morgen geen inspiratie meer voor Véronique. Dat kan natuurlijk”, zegt ze. Daarom wil ze zoveel mogelijk genieten, omdat ze weet dat het vroeg of laat gedaan zou kunnen zijn.

TAGS  I  Sandrine André  I  Familie