'Thuis'-kijkers opgelet: dit zal er juist veranderen door het WK voetbal TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-kijkers opgelet: dit zal er juist veranderen door het WK voetbal

'Thuis'-kijkers opgelet: dit zal er juist veranderen door het WK voetbal

Binnenkort start het WK voetbal in Qatar en dat zal ook een invloed hebben op het zendschema van de VRT. Ook voor ‘Thuis’ zal er iets veranderen.

Op 20 november zal het WK voetbal in Qatar starten en ook ons elftal, de Rode Duivels, zal er van de partij zijn. Natuurlijk wordt dit grote evenement ook op de voet gevolgd door onze openbare omroep. Zo zullen Eén en Canvas de wedstrijden uitzenden en ook talkshow ‘Villa Sporza’ keert terug.

Deze uitzendingen zullen ook een invloed hebben op het normale programma van Eén. Voor ‘Dagelijkse Kost’ verandert er niets, maar voor de populaire soapserie ‘Thuis’ wel. Zo zullen de fans al vroeger voor de tv moeten zitten dan normaal, want ‘Thuis’ zal al om 18u30 uitgezonden worden.

Doordat ‘Thuis’ nu voor het journaal van 19u op tv komt, zal ‘Blokken’ noodgedwongen enkele weken moeten verdwijnen. Eenmaal het WK is afgelopen, zal Ben Crabbé het seizoen van ‘Blokken’ voortzetten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws