Na alle ellende heeft André Hazes een erg duidelijke boodschap voor zijn zoontje Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na alle ellende heeft André Hazes een erg duidelijke boodschap voor zijn zoontje

Na alle ellende heeft André Hazes een erg duidelijke boodschap voor zijn zoontje

André Hazes heeft het niet gemakkelijk gehad de laatste jaren en dat weegt ook op de relatie met zijn zoon. De zanger heeft nu een niet mis te verstane boodschap voor hem.

In de docureeks over het leven van André Hazes kwamen we meer te weten over de verschillende problemen waarmee de zanger kampte. Zo praatte hij openlijk over zijn burn-out en verslavingen. Sinds zijn dieptepunt probeert hij nu terug op een betere manier in het leven te staan.

Bovendien wil hij er ook terug vaker zijn voor zijn zoontje André Jr. Hij deelt nu op zijn Instagramverhaal een bijzonder en emotioneel bericht gericht aan hem. “Hij is mijn lievelingspersoon op aarde”, schrijft hij bij een plaatje van André Jr. Vervolgens bekent hij ook dat hij zijn belangrijkste reden is om zich te herpakken.

“Mijn motivatie om het beter te doen”, klinkt het. “Het is zo’n lekker gevoel dat als je naar je kind kijkt en met hem praat, dat je trots bent dat jij iemands vader mag zijn”, schrijft de fiere papa. “De beste tijden moeten nog komen. Je bent de grootste jongen”, sluit hij af.

Na alle ellende heeft André Hazes een erg duidelijke boodschap voor zijn zoontje
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws