-->

Diede vervangt Hanne in K3: 'K2 zoekt K3'-finaliste Amy denkt er zo het hare van

Diede vervangt Hanne in K3: 'K2 zoekt K3'-finaliste Amy denkt er zo het hare van
Donderdag 3 November 2022 - 12:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Nu Hanne op welverdiend zwangerschapsverlof is, neemt Diede tijdelijk haar plaatsje in. Zij werd vierde in de zoektocht naar het nieuwe K3’tje. Maar op sociale media keert steeds dezelfde vraag terug: waarom niet Amy?

Amy Courtens werd namelijk tweede in ‘K2 zoekt K3’. De blondine was dus inderdaad een logische keuze geweest om Hanne te vervangen. Maar de vraag werd haar verrassend genoeg niet gesteld. “Ik weet ook niet hoe het komt”, vertelt ze aan het Het Laatste Nieuws.

Het nieuws dat juist Diede Hanne gaat vervangen, kwam bij haar wel als een shock. Al viel ze niet compleet uit de lucht. “Er deden al langer geruchten de ronde, maar dan nog. Ik was wel even verschoten, ja”, geeft Amy toe. En dat is toch een beetje zuur voor de blondine.

Amy vindt het dan ook enorm spijtig dat Studio 100 niet aan haar gedacht heeft. “Ik gun het Diede van harte, al had ik het natuurlijk ook wel graag zelf gedaan”, biecht ze op. “Maar vanaf het begin van ‘K2 zoekt K3’ was het duidelijk dat Diede beter kon zingen en dansen dan ik”, gaat ze verder.

Bedenkingen

Amy stelt zich toch ook vragen bij de keuze van Studio 100. Ze zou de afwezigheid van Hanne anders hebben aangepakt. “K3 is toch Hanne, Marthe en Julia?”, besluit ze. “Maar ik snap wel dat als iémand Hanne moest vervangen, ze dan voor Diede kiezen”, klinkt het. “Ik denk dat Studio 100 gewoon iets had van: ‘Diede is meteen met die pasjes weg, en als we Amy dat nog allemaal moeten aanleren.’”

TAGS  I  K3  I  Hanne Verbruggen  I  Diede  I  Amy Courtens