Dit kan nieuwkomer Gert Winckelmans al verklappen over zijn rol in 'Thuis' TV en Radio
TV en Radio

Dit kan nieuwkomer Gert Winckelmans al verklappen over zijn rol in 'Thuis'

Dit kan nieuwkomer Gert Winckelmans al verklappen over zijn rol in 'Thuis'

Gert Winckelmans kan je kennen uit de telenovelles ‘Sara’, ‘David’, ‘Ella’ en ‘Lisa’. Onlangs deed hij ook zijn intrede in ‘Thuis’ als de mysterieuze Vince, een ex-gedetineerde met een duister verleden. Dat belooft dus nog spannend te worden.

Vince is de ex van Vicky (Marieke Dilles) en de vader van Ilias (Bram Spooren) en Febe. In de soap is hij nu na 10 jaar opnieuw een vrij man. “Mijn personage draagt een pijnlijk verleden met zich mee, want Vince komt net uit de gevangenis”, onthult Gert in Het Laatste Nieuws. Dat zal ongetwijfeld voor de nodige problemen zorgen.

“Hij probeert zijn leven weer op de rails te zetten, maar blijft hij wel op het rechte pad en gunt iedereen hem die tweede kans?”, licht de acteur al een tipje van de sluier op. Een interessante verhaallijn, als we Gert mogen geloven. ‘Thuis’ kaart wel vaker boeiende thema’s aan, en ook dit onderwerp juicht de acteur dus enorm toe.

Zo kan de soap de problemen zichtbaar maken waarmee een ex-gevangene te maken krijgt nadat hij is vrijgekomen. “De kijker krijgt niet alleen een mooi verhaal, maar heeft er ook iets aan. De komst van Vince brengt zo hopelijk ook iets teweeg”, aldus Gert.

Populair

Laatste nieuws