Zo denkt Christoff, beste vriend van Joren, écht over Lien uit 'Blind Getrouwd' TV en Radio
TV en Radio

Zo denkt Christoff, beste vriend van Joren, écht over Lien uit 'Blind Getrouwd'

Zo denkt Christoff, beste vriend van Joren, écht over Lien uit 'Blind Getrouwd'

Al meer dan twintig jaar vormen ze een onafscheidelijk duo. Zanger Christoff is natuurlijk al een pak langer bekend bij het brede publiek, maar sinds kort kent iedereen ook Joren uit ‘Blind Getrouwd’ wel. Zijn keuze om aan het programma deel te nemen, kwam voor Christoff toch als een shock.

“Ik dacht: ‘Joren, waarom doe jij hier nu aan mee?’”, vertelt Christoff aan Het Laatste Nieuws. Volgens hem heeft hij dit programma dan ook niet nodig om de ware liefde te vinden. “Joren is voor mij de perfecte man”, klinkt het. Daarom probeert de zanger hem al jaren aan vriendinnen van hem te koppelen. Denk maar aan Kathleen Aerts, u allen wel bekend.

Christoff weet als geen ander welke vrouw bij zijn beste vriend past. Of Lien dan in het plaatje past is nog maar de vraag. “Het is een supermooie vrouw, dat sowieso”, vindt de zanger. Maar dat is natuurlijk niet alles. “Je moet natuurlijk niet alleen knap zijn vanbuiten, maar ook vanbinnen”, besluit hij.

Christoff gunt Joren wel alle geluk van de wereld. “Ik hoop dat dat natuurlijk nog mag ontplooien tot iets supermoois”, wenst hij zijn beste vriend toe. Veel meer woorden maakt hij er niet aan vuil. Hoe het afloopt tussen Joren en Lien, zien we maandag al op tv.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws