-->

Zanger Rob de Nijs heeft droevig nieuws over gezondheid na parkinsondiagnose

Zanger Rob de Nijs heeft droevig nieuws over gezondheid na parkinsondiagnose
Donderdag 3 November 2022 - 17:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Het gaat niet goed met Rob de Nijs. Enkele jaren geleden werd bij de Nederlandse zanger de ziekte van Parkinson vastgesteld. De laatste tijd is zijn toestand helaas alleen maar bergaf gegaan.

Een halfjaar geleden stond Rob de Nijs nog voor het laatst op het podium. Na de harde diagnose van parkinson moest de zanger met spijt in het hart stoppen met optreden. Sindsdien is zijn gezondheid helaas zienderogen achteruitgegaan.

Rob kan niet meer lopen en moet voortaan in een rolstoel door het leven. “Ik ben op een punt gekomen dat ik geen stap meer kan zetten”, zegt de 79-jarige zanger in het Nederlandse weekblad Privé. “Het is niet anders. Ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter”, komt hij tot het harde besluit.

Maar Rob laat zijn hoofd niet hangen. “Daar kun je verdrietig van worden, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan, en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan”, klinkt het positief. Zo is hij onlangs nog op vakantie geweest naar Curaçao met zijn geliefden. “Het is er eindelijk van gekomen en het was geweldig”, aldus de zanger.

TAGS  I  Rob de Nijs