-->

'Big Brother'-koppeltje Vera en Sercan heeft pijnlijk nieuws over hun relatie

'Big Brother'-koppeltje Vera en Sercan heeft pijnlijk nieuws over hun relatie
Donderdag 3 November 2022 - 22:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Het laatste seizoen van ‘Big Brother’ was een vruchtbaar seizoen voor Vera. In het ‘Big Brother’-huis vormde ze een koppeltje met Dimitri, maar na de realityreeks strandde die relatie meteen. Vera vond troost in de armen van Sercan, een andere deelnemer van hetzelfde seizoen.

Maar nu zouden Vera en Sercan na een halfjaar al een punt hebben gezet achter hun relatie, wat toch enigszins als een verrassing komt. Vorig week genoot het koppeltje namelijk nog van hun vakantie in Egypte, hun eerste reisje samen. De liefde spatte ervan af en er leek geen vuiltje aan de lucht. Maar niets lijkt minder waar.

Zowel Vera als Sercan hebben alle foto’s van hun tweetjes van hun socials verwijderd. Bovendien deelt Vera een erg trieste en toepasselijke quote op haar Instagramverhaal. “Helaas uit zeer betrouwbare bron vernomen dat de relatie tussen Sercan en Vera gesneuveld is”, weet juicekanaal Reality FBI te vertellen.

Zo zou er tijdens hun vakantie in Egypte een heuse ruzie zijn ontstaan. Bovendien speelde een van de twee al langer met het idee om het uit te maken. Volgens Reality FBI is de ruzie ondertussen al gaan liggen en kunnen Vera en Sercan weer door dezelfde deur. De twee hebben het nieuws echter nog niet zelf bevestigd.

Bron: Instagram Stories

TAGS  I  Big Brother  I  Vera Dijkstra  I  Sercan Sevil